Thursday, 25 February 2016

SEMESTER 4 TERASA MACAM FORM 4 DULU

Assalamualaikum,
Hai, sekarang saya di makmal komputer uitm lendu. Menunggu lecturer yang tidak-tidak sampai lagi daripada pukul 2 dan sekarang pukul 4 macam tu. Semester 4 ni subjek agak ringan because I've 5 subject that is video, interactive multimedia, commercial, photojournalism and business. Huish, first task video buat parody film. Seronok buat! Sebab kelakar. Tapi tak power macam jijoi. Second task buat music video. Carilah kat youtube my hyperact sidipci. From OHSOM Production (zana, zirah, jijoi and me). After this last task untuk subject video ialah Short Film. Takat ni semua dah settle (skript, props, talent). Tinggal nak shooting je. Harap lah dipermudahkan urusan. Susah tau. Kitorang punya genre ialah "penyiasatan". Photojournalism pulak tiap-2 minggu keluar. Commercial shoot studio je. Yang susah bila dia jadi special effect and still life (ni kira macam fine art photography sebab idea dia lain dari lain macam sentimental sikit because ada deep meaning). Next, interactive multimedia kitorang buat websites pasal "Chalet D'Kampung Mr OS". Comel~ Nanti aku up to date post artwork kitorang with the link of our Music Video and upcoming Short Film. Lastly, subject business. Ni kitorang buat business acah-acah! buat pasal Studio Walk-in. Okay lah lecturer dah masuk!!! Bye.