Friday, 6 November 2015

Kejap, nak cerita angan2 aku ni

On my birthday, aku bayangkan yang its will be at the taman lah. Ada kad comel bawak aku pergi situ. Ada belon banyak2 iring aku pergi situ. Belon kiri kanan. Heee~ Pastu dah sampai tempat tu, ada surprise yang menanti kan. Macam ada hadiah macam2 atas meja. "Happy Birthday Wana". Wahhhh! Tulisan besar buat sendiri kan. Cam budak2. Hahaha pastu ada orang datang ramai2 cakap surprise. Diorang menyorok. Nampak semua member2 rapat aku dengan family mama diana kimey tok ki tok wan ucu acik. Uish.. Cousin2 kecik tu datang best kut. haziq, hazim, ijul, marsha, minsha, daniel, Birthday memasing dekat2. Sepupu aku pika, wawa, jiji, qaira, mak long. Kepala bapak ramai. Hahaha angan2 lah semua nak datang.

Nak comel, Ada kad comel bawak aku pergi situ. Ada belon banyak2 iring aku pergi situ. Belon kiri kanan. Heee~ Pastu dah sampai tempat tu, ada surprise yang menanti kan. Ini baru surpriseeee.

Rumah angan2, nak penthouse. Kumpul duit bebanyak. Beli. Tak pun banglo cukup lah. Hahahahaha tak kisahlah rumah apa asalkan ada library untuk aku letak buku kesukaan aku, Fixi, Lejen dan genre2 yg mampu buat orang rasa eeiiiii.....

Kahwin nantiiiii, aku nak tema maroon, merah, pink, purple. Hahahahaha which one? Janji adik beradik colour tulah. Nak vogue ke? Ehhhhh bolehhhh... Kat dewan lah. Ada catering. Nak favourite makanan aku. Western. Campurlah lain2. Ecehhh. Taklah. Nak buat ala kadar kat rumah alam jaya! Hahahahahahaha

Aku nak bukak cafe. Cafe comel. Wohoooo... Alaa2 hipster sikit. Ehh tanak ah. Nak western sikit. arghh lantak lah. Janji ada kan. Ada modal, aku bukak lah satu. Huhuhu

okay. nanti ada apa2 angan2 nak tambah, aku edit balik muahahaha kbye

No comments:

Post a Comment