Tuesday, 7 April 2015

ICE IS MY EVERYTHING

Assalamualaikum kepada yang sudi stalk blog wana.
Hari ni tajuk tak ada kena mengena dengan content. Disini hanya ingin menyatakan hasrat aku sebagai pelajar UITM Lendu, Wana dah nak habis Semester 2. Semester 1 Wana penuh eye bag. Sesiapa yang kenal kerja student Art Design memang memahami apa yang diorang buat masa jadi Part 1 a.k.a ANJING. Senior suka benor panggil Part 1 tu anjing. Hahahaha "Beware of dog!". Sem 1 aku masuk kelas paling tak bergaul dengan orang lain. Buat hal. Tak ikut arahan. Dan yang penting, muka tak pernah ada dalam studio. Hahhh... Kelas Wana lah tu. Dulu kelas ramai, Sekarang sem 2 ni bilangan kelas Wana cuma 12 orang. Best? Sangattttt...... Diorang ni lah adik, kakak and abang Wana. Nak aku mention? Aqil, Nabil, Jijoi, Aimi, Peah, Hana, Aimi, Qur'a, Zana, Fatin, and Zira. Perangai masing-2 lain gila lah. Hahaha kitorang tak berpuak. Kitorang budak baik. Sem 2 ni memalukan sikit. Sebab kitorang ada event SYMPTOMS 5. UITM lain takde banyak sangat event. Kat Lendu ni, bukan kata banyak. Banyakkkk sangatlah. Masscom, Bussiness, Art Design, Kolej.. Blablablabla. Banyak tak terkira. Aku paling sayang UITM ni. Sebab, UITM ni lah temukan Wana dengan negro. Hahahahahahahaha. Kesayangan Wana, Hafizul? Siapakah itu? Manusia lah. Dia ni pelik. Tapi sepelik pelik dia, aku lagi pelik hahahahaha. Gila ais. Dia? =..= dak2 bar, dak2 semara, dak2 retis lendu yang tak dikenali sangat. Arghh comel tapi bengong, gila, senget, sakai. Ehh... Jap, sakai tu aku sebenarnya. Yelah! Dress up pun tanya orang. Temgok internet pun ada. Tak reti nyahh. Aku tengok yang simple, yang lawa, dahhhhhh.... Sakai2 aku pun, aku boleh bercakap lah. Tak malu. Tak matilah buruk pun. Stoner pun boleh survive. Adehhh!! So, Wana nak hujung final ni. Cepatlah. Dah homesick tau tak?? Alahaiiii... Subject elective graphic : Typography pun tak sentuh2. Assessment lama lagi =..= Dfck.

Okay, last things. Behave. Kat universti/ipt, tak sama dengan sekolah. Pengajar lain, homework lain, kawan pun lain. Jangan jadi sampah depan mata orang.

Apa-apa pun, aku sakit hati dengan Anje aku tu. Tak pernah sweet ayat2 sawit boikkk. Aku degil? Normal~~~ Someday, aku berubah. Disebabkan dia lah, ais aku jarang sentuh. Kalau tak? Pagi melantak, lunch melantak, petang melantak, malam melantak. Esok sakit tekak. Tak tak biasa makan ais banyak2. Batuk. Muahahaha (evil laugh) Hahhh... Takpelah. Sayang kan.... Hehehe aku merajuk kejap je. Bukan lama. Hmm so paper tinggal 2. Good luck student uitm and student lain2. Assalamualaikum~

No comments:

Post a Comment