Friday, 29 March 2013

Will be closed

Assalamualaikum,
Who remember me? Hehe, saya dah lama tak update blog. Hmm, tahun ni saya SPM. :) SPM 2013 yang wajib LULUS matapelajaran Bahasa Melayu dan Sejarah. Okay! Sekarang saya semakin sibuk dengan belajar. So, blog ini mungkin akan berhenti sebentar untuk meng"update" diri dia. Hehehe, (bukan kau orang kisah =..=) erghh! Saya sekarang on the way nak siapkan folio Pend Seni Visual.Oh ye, saya buat Ukiran Kayu. Ini hiasan dinding aje. Nanti dah ada hasilnya, saya update yang baru :) Masalah? Ada. Saya dengan classmate saya bergaduh. Dah dua minggu tak bertegur. Campur cuti sekolah seminggu ni dah tiga minggu lah. Hahaha, dia lelaki. Saya tak tahu lah kenapa dia tak tegur dah. Pernah pandang dia, lepas tu alihkan pandangan ke tempat lain. Hmm, its okay :) My bestie? Alhamdulillah tak berpecah. Masih terjalin ukhuwah kami. Bahiq baq maut~ (Cinta kamu sampai mati) *kawan kelas Arab ajar saya* My love? Err, itu? Just perkenalkan dia seorang yang sempurna dihati saya. Pandai, pandai masak, suka main futsal, sebaya, tinggi, average, muka agak matang, cita-cita dia menarik (engineer), dan cukup imannya menjaga batas pergaulan. My Family? :) Always happy walaupun tanpa "seseorang" :')
MY LOVELY FAMILY