Wednesday, 7 November 2012

Musim Cuti Sekolah dan SPM

assalamualaikumn
lama saya tak update blog busyukk ni. hehehe.. 5 november 2012 hari tu budak form 5 ambil exam spm.. kami dah mula cuti awal.. ada sekolah lain yang tak cuti lagi hahaha! sorry lah.. kau orang kena sekolah sampai jumaat ni.. rilek der! nanti cuti.. hahhh saya nak cerita yang si comel exam spm jugak.. good luck awak!! saya sentiasa menyokong :D ! saya betul2 rindu awak.. saya akan tunggu walau macam mana pun :) ! so study betul taw awak ! chaiyokk !! ngeee..
cuti sekolah ni memang boring betul lah.. boleh buat berat bertambah.. hehee!!
bubye fellows ! :D

No comments:

Post a Comment